***** GRUPO PLANTECK **** ** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ** *Armarios Metálicos para Alumbrado Público *Armarios de Exterior para Recarga Electrica *Especialistas en Corte por Láser *Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial *Gestión Térmica y Ventilación
***** GRUPO PLANTECK ****** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ***Armarios Metálicos para Alumbrado Público*Armarios de Exterior para Recarga Electrica*Especialistas en Corte por Láser*Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial*Gestión Térmica y Ventilación

BENVINGUTS A PLANTECK LASEREspecialistes en tall per làser i deformació de xapa, el nostre objectiu és donar qualitat i servei en els acabats.

L'equip de PLANTECK LASER està format per professionals pioners del sector amb més de vint anys d'experiència.

Disposem de maquinària i personal tècnic que elabora peces, plegades, soldades (TIG, MIG, per punts), col·locació de perns, avellanats roscats, etc.

En PLANTECK LASER trobaran la solució productiva des del prototip o peça única fins a grans sèries amb el nivell d'acabats que sol·licitin.

* DESENVOLUPEM I FABRIQUEM PER AlS SECTORS DE:

- Automoció
- Interiorisme
- Maquinària Industrial
- Planxisteria i caldereria
- Aeronàutica
- Fusteria metàl·lica
- Robòtica
- Sector elèctric-electrònic
- Retolació

Descobreixi al nostre equip de professionals sempre disposat a ajudar-li. Per a nosaltres, serà també un plaer conèixer-li.

Contacto

PLANTECK LASER, S.L.
Polígono Industrial "Can Roqueta"

AVDA. CAN BORDOLL, 65
08202 SABADELL

 

Correo electrónico: info@plantecklaser.com


También puede llamarnos al teléfono: +34 935216910 o bien utilizar nuestro formulario de contacto.

Contador de visitas

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PLANTECK LASER,S.L.