***** GRUPO PLANTECK **** ** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ** *Armarios Metálicos para Alumbrado Público *Armarios de Exterior para Recarga Electrica *Especialistas en Corte por Láser *Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial *Gestión Térmica y Ventilación
***** GRUPO PLANTECK ****** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ***Armarios Metálicos para Alumbrado Público*Armarios de Exterior para Recarga Electrica*Especialistas en Corte por Láser*Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial*Gestión Térmica y Ventilación

Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.


Denominació social:
PLANTECK LASER, S.L.

Domicilio social:
Avgda. Llibertat, 23-25
08100-Mollet del Vallés

Correu electrònic:
admin@plantecklaser.com

Telèfon:
+34 935216910
Est assetjo web ha estat creat per PLANTECK LASER, S.L. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'est assetjo web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a est assetjo web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a est assetjo web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a est assetjo web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre PLANTECK LASER, S.L. i l'usuari.

L'accés i la navegació en est assetjo web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.


El titular de l'assetjo web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Per poder accedir a alguns serveis que PLANTECK LASER, SL ofereix a través del web haurà de donar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/199 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que, mitjançant l'emplenament dels formularis, les seves dades personals quedaran registrades i tractades en un fitxer, degudament registrat, propietat de PLANTECK LASER, SL amb la finalitat de prestar serveis (degudament descrits) i per comunicar-li qualsevol informació comercial que PLANTECK LASER, SL consideri oportuna. En cap cas, les seves dades seran cedides a tercers. Així mateix comuniquem la possibilitat per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a info@plantecklaser.com o bé per escrit a:

PLANTECK LASER, S.L.

AVDA. LLIBERTAT, 23-25
08.100-MOLLET DEL VALLÈS - Barcelona - SPAIN.
Tel (+34) 93 5216910


info@plantecklaser.com

Limitació de responsabilitat

Les informacions contingudes en aquest lloc web són incorporades de bona fe i PLANTECK LASER, SL les considera correctes. No obstant això, s'aconsella als internautes que desitgin qualsevol producte o servei especificat en el lloc web, prenguin les mesures necessàries de precaució i investiguin en relació a les especificacions, característiques i adequació dels productes que desitgin adquirir en relació a l'ús específic que es els vulgui donar. De fet, les informacions del lloc web han estat incorporades sense tenir garanties explícites sobre les condicions o altres referències sobre la qualitat de cada contingut específic, la seva adequació per al seu ús particular o si la seva utilització viola drets de propietat intel · lectual, de manera que totes les garanties, condicions i requeriments d'aquest estan expressament exclosos.

PLANTECK LASER, S.L.. no serà responsable en cap cas per qualsevol pèrdua de benefici, negoci, contractes, clients o qualsevol altra pèrdua indirecta o financera per l'interessat, ocasionades per incompliment contractual, negligència o per qualsevol altre motiu. Les informacions d'aquest lloc web poden incloure imperfeccions tècniques o errors tipogràfics. Les informacions poden ser canviades o demorades sense previ avís. PLANTECK LASER, S.L. pot, així mateix, fer modificacions i / o millores dels continguts existents en el lloc web sense previ avís.

 


Contacto

PLANTECK LASER, S.L.
Polígono Industrial "Can Roqueta"

AVDA. CAN BORDOLL, 65
08202 SABADELL

 

Correo electrónico: info@plantecklaser.com


También puede llamarnos al teléfono: +34 935216910 o bien utilizar nuestro formulario de contacto.

Contador de visitas

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PLANTECK LASER,S.L.