***** GRUPO PLANTECK **** ** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ** *Armarios Metálicos para Alumbrado Público *Armarios de Exterior para Recarga Electrica *Especialistas en Corte por Láser *Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial *Gestión Térmica y Ventilación
***** GRUPO PLANTECK ****** + DE 55 AÑOS A SU SERVICIO ***Armarios Metálicos para Alumbrado Público*Armarios de Exterior para Recarga Electrica*Especialistas en Corte por Láser*Armarios Metálicos Especiales para Electricidad *Planchisteria Industrial*Gestión Térmica y Ventilación

PLANTECK LASERNostra companyia està formada per professionals pioners en el sector amb més de vint-i-cinc anys d'experiència. Som especialistes en tall per làser, deformació de xapa i experts en la realització d'armaris metàl·lics a mesura


L'objectiu és satisfer als nostres clients oferint una solució única en cost, qualitat, temps i confidencialitat mitjançant el compromís absolut del nostre equip humà.

La nostra empresa està en constant evolució tant tècnica com tecnològicament i sempre orientada al client, i on el nostre èxit es basa a oferir totes les possibles solucions al mercat.

Conscients de la importància del servei ens esforcem a satisfer totes les demandes produïdes a les diferents àrees industrials, tractant de solucionar de la millor forma possible les seves necessitats.

La nostra qualitat, compromís, confidencialitat i servei ens permet tenir com a clients a empreses nacionals de certa rellevància, així com companyies alemanyes, suïsses, sueques... d'àmbit internacional.

També treballem per a autònoms, petits tallers, enginyeries, corporacions, diputacions, interioristes..., proporcionant-los la solució productiva des d'una peça única fins a grans sèries amb el nivell d'acabats que sol·licitin.

Els nostres productes i acabats han estat exportats a Llatinoamèrica, Amèrica del Nord, Àsia, Àfrica i Europa.


CONSULTI'NS EL SEU PROJECTE, LI REMETREM PRESSUPOST Com més aviat millor !!!

Contacto

PLANTECK LASER, S.L.
Polígono Industrial "Can Roqueta"

AVDA. CAN BORDOLL, 65
08202 SABADELL

 

Correo electrónico: info@plantecklaser.com


También puede llamarnos al teléfono: +34 935216910 o bien utilizar nuestro formulario de contacto.

Contador de visitas

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PLANTECK LASER,S.L.